Цей тиждень надає чудові можливості внести позитивні зміни у ділові стосунки та поліпшити фінансовий стан. Кому пощастить більше? Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

ОВЕН. На цьому тижні не ігноруйте поради людей, які значно старше вас – їх досвід точно стане вам у пригоді та дозволить поліпшити справи.

ТЕЛЕЦЬ. Особливу увагу зірки радять направити на здоров’я – не нехтуйте порадами лікаря, дотримуйтесь здорового харчування та більше рухайтесь. Цей період саме здоров’я – найслабкіше ваше місце.

БЛИЗНЮКИ. Гарний час для успішного вирішення фінансових проблем – гроші наче самі будуть линути до ваших долонь. Тому не упустіть можливість – якщо запланували розмову з керівництвом, не відкладайте, дійте рішуче.

РАК. Зірки попереджають – на цьому тижні вам буде дуже кортіти схитрувати як в особистому житті, так і по службі. Та радять дослухатись до інтуїції – хитрощі до добра не доведуть, лише чесніть та самовладання у стосунках гарантують успіх.

ЛЕВАМ буде дуже складно вгамувати емоції. Через це можливі скандали в сім`ї та непорозуміння з колегами на роботі. Тому зірки радять відкинути категоричність, бути більш лояльними та гнучкими – це піде тільки на користь. Від цього корона з вас не впаде.

ДІВА. Додаткові обов’язки та несподівані клопоти можуть вивести вас з рівноваги. Не турбуйтесь – складний період довго не протримається. Від негативних емоцій врятує корисний шопінг – кухонні дрібниці яскравого кольору подарують вам гарний настрій.

ТЕРЕЗАМ буде дуже кортіти поїхати далеко від дому пізнавати нові краї. Але зірки попереджують – зараз не час для далеких подорожей. Відкладіть їх на більш сприятливий час. За новими емоціями відправляйтесь на виставку чи у театр.

У СКОРПІОНІВ сприятливий період для того, щоб любовні стосунки перевести на інший рівень. Якщо ви вирішили розірвати токсичні та набридливі зв’язки, робіть це не гаючи часу. Нове кохання не забариться.

СТРІЛЕЦЬ націлений на розвиток нових перспектив. Але впроваджувати нові проєкти зараз не час. Спрямуйте свої сили на вдосконалення планів та розробок.

КОЗОРІГ. Існує ймовірність ризикованих дій із фінансами – в цей період краще не робити великих інвестицій, якщо зважились на дорогу покупку – ретельно все перевірте, щоб потім не було «неприємних несподіванок».

ВОДОЛІЇ можуть зіштовхнуться із життєвими перевірками на міцність відносин. Іспит ви пройдете успішно, якщо довіретесь здоровому глузду, а не емоціям.

РИБАМ треба бути дуже уважними під час підписання ділових паперів – перевіряйте усе до крапки. Не кажіть того, що не зможете виконати – слідкуйте за своїми словами. Обіцянки можна давати тільки тоді, коли впевнені в їхній реалізації на 100%.

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

У Київраді чотири нові депутати — депутата-втікача Трубіцина і підозрювану у ДТП Ар'єву замінили екс-очільниця МОЗ та депутат-багач від БПП

Показати ще

Нагадаємо, дізнайтесь про корисні властивості дині для здоров`я та краси

Читайте також:

РФ оголосило про масштабні військові навчання у Білорусі: Україна посилює захист кордону (відео)

Хасиди не обслуговуються! В магазинах Умані встановили табличку та не пускають паломників