Майбутній нардеп від “Слуги народу”, журналіст Олександр Дубінський разом з кількома депутатами створять у Верховній Раді групу “Справедливість”.

Про це Дубінський повідомив у своєму Instagram, перебуваючи на тритижневій “школі депутата” у Тростянці.

“Вирішили створити в новому парламенті депутатську групу мажоритарників з робочою назвою “Справедливість”. Нас вже 5 осіб. Приєднуйтесь”, написав журналіст. Та оприлюднив фото з блогером Олександром Куницьким, який виграв округ в Олександра Грановського, і журналісткою телеканалу Ігоря Коломойського “1+1” Ольгою Василевською-Смаглюк.

Василевська-Смаглюк у коментарі “Українській правді” зазначила, що бере участь у створенні “неформального депутатського об`єднання мажоритарників Київської області”.

Публикация от Олександр Дубінський (@dubinskypro) 29 Июл 2019 в 4:44 PDT

У ще одному пості Дубінський анонсував зустріч для всіх, хто хоче стати частиною “Солідарності”.

Зранку 29 липня у санаторно-готельному комплексі Трускавця “Ріксос” почалося тижневе навчання для майбутніх депутатів від партії “Слуга народу”. Організовує його Київська школа економіки.

Слуга народу” завела до парламента 254 депутати, що дозволить ухвалювати законопроекти без підтримки інших фракцій. Представники партії неодноразово заявляли про можливість коаліції лише зі своєї монобільшості. Фракція “Слуги народу” стане найбільшою в історії українського парламенту.