Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв, замість якого у грудні було вбито його сина, заявив, що на нього і його сім’ю готують новий замах. Соболєв просить зустрічі з Президентом, бо вважає, що правоохоронці навмисне знімають з родини охорону.

Відповідне відеозвернення депутат розмістив на своїй сторінці в Фейсбук.

Дослівно у запису: “За останні два тижні сталося багато подій. У мене з’явилася 100% інформація про новий замах, що готується на мене і мою сім’ю.

Ця ж інформація є і в поліції. І, тим не менш, з п’ятниці до понеділка Головне управління поліції Києва знімає охорону, незважаючи на те, що є доручення головного слідчого управління України про її забезпечення. У мене питання – це випадковість чи збіг?

За попередні два місяці в розслідуванні вбивства мого сина… слідство не просунулося ні на крок.

Я хочу звернутися до пана Президента: у мене величезне прохання до Вас не як до Президента, а як до батька. Приділіть, будь ласка, у своєму графіку 5 хвилин для мене. Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої ми попередимо ще багато смертей, які можуть бути в нашій країні”.

Нагадаємо, в грудні 2019 року в центрі Києва двоє снайперів стріляли в авто, за кермом якого знаходився В’ячеслав Соболєв. Проте замість батька вбили трирічного сина, що сидів разом з матір’ю та сестрою на задньому сидінні. Поліція затримала двох юнаків, які виявились колишніми бійцями АТО.  Їх звинувачують у підготовці замаху та вбивстві дитини.

“Два з половиною місяці тому, серед білого дня, у центрі Києва був убитий мій син Саша. Снайпер, який цілився у мене, кулею 7.62 зніс пів голови трирічному хлопчику. З того моменту у мене одна мета – зробити все, щоб ті, на чиїх руках кров Саші, відбули заслужене покарання”, – сказав у відеозверненні Соболєв.

Читайте також:

Прокуратура спростувала інформацію про звільнення винних у замаху на Соболева

Обстріл авто Соболєва: хто і за що намагався вбити депутата