До правоохоронців надійшла інформація про пограбування квартири у Святошинському районі. Зловмисники вдерлися до помешкання через металопластикові вікна, які вони відкрили за лічені хвилини відмичками та вкрали цінні речі.

Про це пише «Вечірній Київ».

Оскільки злочини такого роду періодично трапляються на території столиці, у правоохоронців зібралося чимало показань свідків, завдяки яким вони склали приблизний опис зловмисників та авто, яким вони можуть пересуватися.

Прессекретарка Святошинського управління поліції Тетяна Мельник уточнила, що фігурантів затримали на вулиці Олени Теліги, що у Шевченківському районі на темно-сірому «БМВ».

Поліцейські провели обшуки в машині та виявили 1800 доларів США, 2000 гривень та наручний годинник, які підозрювані викрали з квартири на вул. Василя Кучера 4.

Крім того, у домушників виявили і золоті прикраси: чоловічі каблучки та натільний хрестик. Наразі, правоохоронці продовжують встановлювати власників ювелірних виробів та перевіряють причетність затриманих осіб до решти крадіжок.