У Чернігові на мокрій дорозі підліток зіткнувся з придорожнім деревом. Унаслідок цього він і троє його пасажирів-однолітків загинули на місці події. Дівчина, що була поряд, знаходиться у лікарні.

“Після півночі в поліцію надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з постраждалими. Машина зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися в живих. Вона госпіталізована в травматологічне відділення міської лікарні”, – йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіціі в Чернігівській області.

Слідство встановило, що підліток взяв дідів автомобіль “Фольксваген Пассат”. Зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопець планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорба на мокрій дорозі не вибрав безпечної швидкості руху. Виїхав за межі проїжджої частини і не впорався з керуванням.

На Трасі Київ-Чоп між селами Пилиповичі та Великий Молодьків в Новоград-Волинському районі на Житомирщині вантажний автомобіль влетів у припаркований пасажирський автобус. Дев’ять людей загинули. Ще 10 зазнали травм. Аварія сталася 22 вересня о 23:26, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.