Відвідувачі виставки зможуть побачити різні солодощі з квітів, передає сайт Хрещатик.News.

«Виставка хризантем – це завжди wow! Уявіть, ви фотографуєтеся із 3-метровим тістечком, яке пахне квітами. Цьогорічну виставку присвячено смаколикам. Створюючи «Світ солодощів», ми не обмежувалися якимись рамками. Тож на локаціях можна побачити всі можливі ласощі: зефір, шоколад, льодяники, тістечка й пончики. І все це з улюблених осінніх квітів», – розповідає в .о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Столичні озеленювачи створили 10 різних композицій, і кожна розповідає свою «солодку історію». Потрапити до них можна через центральну алею, прикрашену квітами, з фотозонами та цікавими елементами. Об’ємні фігури сягають до 3 м у висоту.

«Побувати в королівстві солодощів – напевно, найбільша мрія родом з дитинства, яку ми вирішили втілити в реальність! Для нас це великий експеримент. Але ми віримо, що виставка сподобається і дітям і дорослим, які зможуть зануритися в казковий світ і зробити чимало оригінальних фото», – зазначає Денис Погорєлко, керівник компанії-оператора Співочого поля «Grand Event».
Виставка триватиме до  1 листопада 2020 року.

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Затриманого 21 листопада божевільного, що кидався на перехожих з ножем, судитимуть за серію розбійних нападів

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

Фото: Київзленбуд

Нагадаємо, у Дніпровському районі висадили найдовшу алею сакур в Україні

Читайте також:

Яким буде жовтень: синоптики дали детальний прогноз на місяць

У жовтні 2020 у українців буде додатковий вихідний день