20 січня в будівлі Центральної виборчої комісії (ЦВК) застрелився співробітник Управління державної охорони (УДО), про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

“За попередньою інформацією, співробітник УДО застрелився з табельної зброї”, – сказав співрозмовник агентства в правоохоронних органах.

Він додав, що обставини події розслідуватиме Державне бюро розслідувань.

Зазначається, що у свою чергу пресслужба ДБР пізніше підтвердила, що бюро розслідує обставини загибелі співробітника Управління держохорони в приміщенні ЦВК.

“Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в Києві, розслідують можливе самогубство, вчинене співробітником Управління державної охорони України в приміщенні Центральної виборчої комісії (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України)”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, ввечері 20 січня, близько 18:20, молодий чоловік вистрілив собі в голову з пістолета Макарова, від отриманого поранення помер на місці.

Зазначається, що Управління держохорони України на сторінці у Facebook підтвердило факт загибелі військовослужбовця. Загиблий був 1995 року народження.

“Керівництво та весь особовий склад Управління державної охорони України висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого військовослужбовця”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, В Києві у власному авто застрелили чоловіка

Читайте також:

Убивство директора Caparol: затримали банду кілерів

Справа про вбивство ювеліра: столична поліція показала приклад професіоналізму та людяності

 

Популярні новини зараз

На залізничному вокзалі Білої Церкви дитина залізла на вагон — її уразило струмом, забрали до реанімації

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

На Дарницькому мосту в Києві утворилася велика яма

Показати ще