Протягом минулої доби столичні пожежники ліквідували пожежі в чотирьох автомобілях. Про це повідомляє фейсбук-спільнота “Київ оперативний”.

Першою 17 листопада о 01:56 загорілася Toyota Auris у дворі 16-поверхового будинку по вулиці Лятошинського, 18-А (Голосіївський район). Пожежа була ліквідована о 02:16.

Другим, о 03:08,  запалав Peugeot 206, припаркований на вулиці Шолом Алейхема, 8 (Деснянський район). Загасили його пожежники о 03:31.

Третім був автомобіль марки Lexus LX-470 у дворі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Тимошенка, 3-В (Оболонь). Через півгодини вогнеборці здолали стихію.

Останній виклик надійшов вже ранком, об 11:55. На  проспекті Гонгадзе, 18-З (Подільський район) спалахнула Skoda Octavia. О 12:06 її загасили.

Причини пожеж наразі не відомі, правоохоронці встановлюють чи мали місце підпали.

Ввечері 17 листопада на трасі біля села Переяславське (Київської області) сталася вогняна ДТП, повідомляє поліція Київської області.  Про пожежу в автомобілі сповістив водій фури Renault, причеп якої загорівся через несправну автопічку. На виклик приїхали пожежники та поліція. В цей саме час через задимлення вантажний Mercedes зачепив легкове авто, що рухалося по зустрічній смузі, і за інерцією в’їхав у патрульний автомобіль, що прибув на пожежу. На щастя, при ДТП ніхто не постраждав.

Нагадаємо, під час пожежі в лікарні швидкої допомоги хірурги оперували.

Читайте також:

Швидка, поліція, пожежники: в Україні запрацює єдиний номер для екстрених служб

КМДА створила сайт, де кияни перевірятимуть споживання тепла у будинках

Центр Києва паралізувала потрійна ДТП з трамваєм (фото)

 

Популярні новини зараз

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Затриманого 21 листопада божевільного, що кидався на перехожих з ножем, судитимуть за серію розбійних нападів

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще