Мер столиці у Фейсбуці розмістив відео того, як працюють нові спецмашини-евакуатори. Він повідомив, що Київ придбав 2 нових сучасних евакуатора, які забирають автомобіль за 2 хвилини і працюють без допомоги водія евакуатора.

«Друзі! Ми продовжуємо наводити лад з паркуванням авто в столиці. Днями на вулиці вийшли ще 2 евакуатори – новинка для Києва. Це спецавто, що забирають автомобіль порушника з проїжджої частини за 2 хвилини! І водієві спецавто навіть не потрібно виходити із кабіни», – написав Кличко.

Він також розповів, що для евакуації автомобілів, що запарковані «ялинкою» або на тротуарі, потрібні евакуатори з маніпуляторами. Такі теж працюють у столиці. За допомогою спецтехніки, наприклад, 13 січня інспекція встановила новий рекорд. За дві зміни інспектори служби евакуювали 104 автомобілі порушників.

Мер Києва також наголосив, що евакуаційні роботи здійснюються у дві зміни і це нова практика в столиці. Перша зміна працює з 8:00 до 16-ої години. Друга – з 16:00 до 23-ої. Зазначається, що невдовзі, зі збільшенням штату працівників інспекції, буде запущено ще й третя зміну – нічна.

 

Нагадаємо, Ні паркуванням на тротуарах: в столиці встановлюють антипаркувальні стовпчики

Читайте також:

На дорогах Києва з`явились нові евакуатори, закуплені мерією (відео)

Неправильно припарковані авто відтепер евакуюють паркувальники