Дорожники столиці продовжують упорядковувати паркування на тротуарах. Ця робота триває щоденно. Про це повідомили у Комунальній корпорації “Київавтодор”.

«Щоб унеможливити паркування на тротуарах, вивільнити їх для пішоходів, ми встановлюємо антипаркувальні стовпчики. Із початку 2019 року 3847 анитипаркувальних стовпчиків розмістили уздовж доріг. Кількість уже перевищує заплановану на півтисячі», – розповів генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Олександр Густєлєв розповів, що стовпчики відповідають єропейським зразкам, вони мають покриття, яке не ржавіє, частина з них має світлоповертальні лінії.

«На вул. Пушкінській у рамках капітального ремонту встановили 48 велостійок. Вони слугують парковкою для роверів і антипаркувальним засобом для авто. Такі об’єкти з’являтимуться і на інших вулицях столиці», – сказав Олександр Густєлєв.

Директор «Київавтодор» зазначив, що для безпеки і комфорту пішоходів також облаштували 13 острівців безпеки. Вони з’явилися на вулицях: Васильківській, Ревуцького, Ризькій, Стеценка, Грушевського, Героїв Дніпра, Архипенка, проспектах Миру, Маяковського, Кловському узвозі. Частина із них реалізована у рамках проектів – переможців Громадського бюджету.

На сьогодні в Києві облаштовано 21 острівець безпеки.

Нагадаємо, Столичну «зебру» підсвітили світлодіодами (відео)

Читайте також:

Новий вихід з метро і сучасне освітлення: незабаром реконструюють Контрактову площу

В столиці облаштували першу спеціальну парковку для таксі