День матері в Україні відмічають у другу неділю травня, в цьому році міжнародне свято припадає на 10 травня. Благодійний фонд “Таблеточки” пропонує привітати матусь їх підопічних зі святом в оригінальний спосіб – подарувати можливість відпочити, день без сліз та ніч спокійного сну. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на сторінку “Таблеточки”.

Матусі онкохворих діток – справжні героїні. Саме вони залишаються з дитиною в лікарні, коли батьки шукають кошти на лікування. Саме на матусі проходять всі випробування разом з дітьми, яки намагаються подолати недугу. Найбільше, чого вони потребують, це відпочинку, ніч спокійного сну та день, проведений без дитячих сліз.

Тим, хто бажає і може привітати матусь-героїнь з Днем матері, благодійний фонд “Таблеточки” пропонує вибрати позиції з їх магазину:

  • три ампули препарату проти нудоти, від якого дитині стає легше, а мамі спокійніше (90 гривень);
  • витратні матеріали для електронної крапельниці, щоб мама спала вночі замість того, аби рахувати краплі ліків (250 гривень);
  • набір для догляду за тілом лежачої дитини, щоб малюк не страждав від зневодненої шкіри, а мамі було трошки легше піклуватися про нього (550 гривень).

“Давайте разом підтримаємо мам в найважчий для них час: bit.ly/darunky-mamam”, – пишуть у фонді”Таблеточки”.

Нагадаємо, центр “Місто щасливих дітей” збирає кошти на харчування дітей-сиріт, які там тимчасово перебувають. “Нагодуй дітей-сиріт – заплати за тарілку супу”, – закликають у центрі допомоги.

Долучайтесь до телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Благодійний фонд Відкриті долоні: кому і як він допомагає

Благодійний фонд Киян допомагає діткам з особливими потребами

На території заводу Арсенал облаштують футбольне поле та побудують академію