Створений на базі Соломʼянського ринку волонтерський центр працює на межі своїх можливостей та звернувся до громадян про допомогу. Про це повідомив у Facebook один з організаторів центру, чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая.

“Друзі! 17 днів тому ми усі прокинулися від жахливої новини – росія вторглася на нашу територію і в Україні розпочалася повномасштабна війна. Я особисто знаю, що таке перенести війну. Я проходив через все це 25 років тому. І сьогодні я просто не можу покинути своє місто, свою країну, коли так багато людей потребує підтримки. Я прийняв рішення залишитися, щоб допомагати”, – пише Георгій.

Він зазначив, що разом з друзями та однодумцями було організувано волонтерський центр на базі Солом‘янського ринку. У центрі роздають гарячі обіди, медикаменти, дитяче харчування та багато інших необхідних речей, які складно дістати в умовах війни. Також організовують евакуацію жінок та дітей до західних областей країни.

“Однак, на превеликий жаль, наші ресурси закінчуються. Для того, щоб ми могли далі продовжувати свою діяльність, я звертаюся до вас із проханням допомогти, якщо у вас є така можливість”, – повідомляє чемпіон світу.

Перерахувати фінансову допомогу можна на карту: 4731219618130987 (Лісовий Іван).

Також можна долучитися і здійснити корисний вклад у волонтерську діяльність у місті Києві, телефонуйте за номером: (063) 279-41-05.

“Дуже вдячний, що підтримуєте нас. Впевнений, ми переможемо! Слава Україні!”, – додав Георгій.