У Київській області відкрито рух мостом через річку Ірпінь, завдяки якому відновлюється пряме сполучення між Києвом та Фастовом.

Про це Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України повідомляє у Фейсбуці.

— “Відкрито рух мостом через річку Ірпінь на дорозі Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка. Це дало можливість відновити пряме сполучення між Фастовом та Києвом”.

Зазначається, що будувати об’єкт довелося фактично з нуля. Оскільки у березні 2022-го під час бойових дій на Київщині 50-метровий міст був знищений.

— “Зруйновані конструкції розібрали, замість них звели нові. Відкрито дві смуги руху, прокладені нові тротуари та встановлено огорожу”.

Мінрозвитку разом з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України відбудувало вже третій міст на Київщині. Всього через російську військову агресію у Київській області було зруйновано 24 мости. Поки триває їх ремонт, влаштовано тимчасові переправи та об’їзди.

— “Відбудова знищеної інфраструктури повертає нормальне життя в громади. Наразі триває будівництво ще 25 мостів в різних регіонах України”.

Популярні новини зараз

Стало відомо, де реалізують проєкт "Ветеранський курінь" на Київщині

У Києві будуть проходити військові навчання — киян попереджають про заборони

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Показати ще