Заступник голови комісії села Козинці Олександр Титенко, який їхав з мамою додому,  заснув за кермом та врізався в зустрічний ЗІЛ. Про це написала у Фейсбуці кандидатка на посаду Ірпінського міського голови Михайлина Скорик, передає сайт Хрещатик.News.

Трагедія сталась на автодорозі Немішаєво-Козинці, що у Бородянському районі на Київщині.

Зазначається, що мати Олександра Титенка, пані Ольга, загинула на місці, а він знаходиться в лікарні із травмами.

«Під час підрахунку голосів на території Ірпінської ОТГ сталася трагедія.

Олександр Титенко, заступник голови комісії в селі Козинці, їхав з мамою додому і від втоми заснув і врізався в зустрічний ЗІЛ по дорозі на Немішаєве.

Його мама, Ольга Титенко, теж член комісії №320209, загинула на місці. Олександр з травмами голови в лікарні. Кажуть свідки.

Пані Ольга мешкала в Козинцях і була парафіянкою і членом парафіяльної ради в храмі у Іван Дзюба. Висловлюємо співчуття родині…», – йдеться в повідомленні.

Михайлина додала, що місцеві вибори у цьому році дуже важкі і виснажливі, а цю комісію в ТВК Ірпеня відправляли з протоколами на доопрацювання.

В пресслужбі поліції Київщини повідомляють, що наразі правоохоронці встановлюють обставини смертельної дорожньої аварії, де постраждали члени виборчої комісії – 62-річна пасажирка та 44-річний водій.

Автопригода за участю легкового автомобілю та вантажівки сталась вчора, 26 жовтня близько 14.30 год., на автодорозі Немішаєво-Козинці, що у Бородянському районі.

“На місці події працювали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, працівники Слідчого управління поліції Київщини.

Попередньо встановлено, що водій автомобілю «Daewoo» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зітнувся з вантажівкою «ЗІЛ».

Від отриманих травм 62-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди, а 44-річного водія цієї ж автівки доправлено до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості”, – повідомили в поліції.

Популярні новини зараз

Мер Гамбурга прибув до Києва

Школу на Крюківщині будують вже 7-й рік — черговий рік почали з угоди на понад ₴174 млн

На Київщині визначили найбільш постраждалу громаду внаслідок окупації та вторгнення росіян

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

В пресслужбі зазначили, що за даним фактом порушили кримінальне провадження.

Наразі встановлюють всі обставини ДТП.

Нагадаємо,  щоби здати протоколи, члени виборчкомів годинами чекають в коридорах та сплять на полу (фото, відео)

Читайте також:

У МОЗ не очікують спалаху COVID-19 після місцевих виборів

У Єгипті акула напала на українців, дитина втратила частину руки