ЗМІ повідомляють про нелюдські умови, в яких доводиться працювати членам виборчих комісій по всій Україні. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

Членам виборчкомів, втомленим після безсонної ночі, щоби здати протоколи про підсумки голосування, доводиться годинами очікують в чергах, вишукуються в коридорах та на вулицях у величезні черги.

Секретар однієї з дільничних виборчих комісій Києва Леся Шелест на своїй сторінці у Facebook розмістила відповідні світлини, на яких видно, що люди вимушені сидіти та навіть лежати на підлозі поруч із мішками та коробками з протоколами.

У коридорі немає навіть стільців, людям нема де сісти.

«Десь так виглядає здача протоколів в ТВК (територіальній виборчій комісії)», – підписала фото Леся Шелест.

На роботу ТВК нарікають і у Запоріжжі, де зібрались сотні членів виборчкомів із протоколами. Про це йдеться у випуску ТСН.

“У Запоріжжі сотні людей зібрались під стінами територіальної виборчої комісії, аби здати протоколи. Члени виборчкомів нарікають на повільну роботу комісії. Опрацювали лише 10 % загальної кількості протоколів. Люди стоять у черзі навіть на вулиці. Тут прогнозують – все може розтягнутися на кілька днів”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ЦВК назвало дату, коли з`являться остаточні результати місцевих виборів

Читайте також:

Сестри, до зброї: біля посольства Польщі жінка оголилась у знак протесту (фото, відео)

Синоптик розповіла, скільки в Україні протримається бабине літо