Про рішення Радикальної партії висунути свого кандидата на посаду мера Києва повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на сайт “Сегодня“.

Таке рішення було прийнято на Київській міській конференції партії.

“Бездарна влада без бою здала чудовий Київ і його жителів у заручники мафії та кланів. Радикальна партія йде на вибори в Києві, щоб звільнити це прекрасне місто із пазурів ненажерливих грабіжників.

Києву потрібен гідний управлінець, господарник, чесний і авторитетна людина, яку знають всі в Києві, і який здатний навести порядок. Радикальна партія пропонує такого кандидата. Кандидатом від РПЛ на пост київського міського голови ми пропонуємо відомого киянам господарника, досвідченого управлінця, гідного людини Михайла Поживанова “, – так представив свого кандидата Олег Ляшко.

Михайло Поживанов розповів про те, які проблеми буде вирішувати, якщо стане очільником Києва: “Я вам гарантую, що жодного дерибану бюджету не буде. Ми будемо направляти гроші на водогони, на каналізаційні колектори, на будівництво лікарень, дитячих садочків, доріг, паркувальних місць і всіх інших об’єктів згідно із затвердженим планом соціального розвитку міста”.

Нагадаємо, Рада скасувала довідку про несудимість для кандидатів на місцевих виборах

Читайте також:

Масштабний збій в Telegram: найбільше скарг зафіксували в Бразилії, Україні та Білорусі

Білоруські митники шукали в Гарі Поттері зради: білоруси відповіли фотожабами

У ексочільника Укравтодору Славоміра Новака поляки знайшли сховки з грошима