Мер Києва Віталій Кличко на брифінгу 7 квітня розповів, що в Києві підготовлено вже 4 бази для обсервації киян, які повертаються з-за кордону. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Він нагадав, що наразі всі ті, хто повертається в Україну повинні проходити обов’язкову процедуру обсервації задля блокування розповсюдження коронавірусної інфекції.

За словами мера, в Києві наразі підготовлені бази відпочинку та готелі для проходження киянами обсервації. 4 бази розраховані на три тисячі місць для тих киян, хто повернувся з-за кордону.

«Наскільки ви знаєте, уряд своїм рішенням запровадив обов’язкову процедуру обсервації для всіх, хто прибуває з-за кордону. Кілька готелів та баз відпочинку для обсервації підготували міністерства. Це об’єкти, що перебувають на їх балансі. Столиця також підготувала вже 4 таких бази для киян. Таким чином, Київ тепер може надати три тисячі місць для тих, хто буде проходити обсервацію», – зазначив мер столиці.

За його словами, сьогодні 207 людей перебувають на двотижневій обсервації в столиці.

«Днями мають прибути ще декілька літаків із українцями, що повертаються з-за кордону. Скільки серед них буде киян, нам інформацію поки не надали», – розповів Кличко.

Нагадаємо, які лікарні Києва прийматимуть інфікованих на коронавірус.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Києві серед хворих на COVID-19 – діти, 36-річний чоловік помер

В Києві всіх хворих на пневмонію перевіряють на коронавірус