Один із пасажирів літака сполученням Запоріжжя-Анталія заявив, що має наміри замінувати літак. Через це прийшлось евакуювати 180 пасажирів літака. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

«22 жовтня близько 13 години до Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що один з пасажирів «Міжнародного аеропорту Запоріжжя» висловив наміри замінувати літак за сполученням «Запоріжжя-Анталія».

На місце події негайно виїхали всі екстрені служби, слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції, працівники вибухотехнічного управління ГУНП в Запорізькій області та кінологи.

Правоохоронці евакуювали 180 пасажирів літака. Під час огляду місця події вибухонебезпечних предметів не виявлено», – йдеться в повідомленні.

«Мінувальником» виявився місцевий мешканець 1969 року народження, який відмовився пояснювати свій вчинок.
Зазначається, що за даним фактом сектором дізнання відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії наразі тривають.

Нагадаємо, на Миколаївщині затримали чоловіка, який після чарки «замінував» рейсовий автобус

Читайте також:

Авантюра, театр, передвиборчій піар ОП: військовий епідеміолог про українську вакцину від ковід

Я дуже винуватий перед країною: затримали молодика, який справляв нужду на Алеї Героїв Небесної Сотні (відео)