У четвер, 22 жовтня, відділом дізнання Печерського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій невідомого, який справляв нужду на Алеї Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

«Сьогодні вночі на спецлінію 102 від представника волонтерської групи надійшло повідомлення про те, що у телеграм-каналі одного з інформаційних порталів розміщене відео, де невідомий чоловік справляє природну потребу на Алеї Героїв Небесної Сотні. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група для проведення першочергових слідчих дій», – йдеться в повідомленні МВС.

В пресслужбі поліції повідомили, що співробітниками Печерського управління поліції за підозрою у скоєнні вищевказаного кримінального правопорушення затримали 21-річного студента 3-го курсу одного з ВИШів столиці.

«Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років», – йдеться в повідомленні.

На відео, яке оприлюднив заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, студент виправдовується, що був дуже п`яний та не розумів, де знаходиться.

Молодик визнає свою провину, та каже що йому дуже соромно та що він дуже винуватий перед країною.

Нагадаємо, в центрі Києва дві дівчини співали гімн РФ, проте українським хлопцям це не сподобалось (відео)

Читайте також:

Найближчим часом голови полетять: Зеленський погрожує звільнити міністрів

Президент підняв планку: локдаун введуть при 15 тисяч хворих за добу