Бренд PUMA облаштував яскравий баскетбольний майданчик в центрі Києва – на вулиці Саксаганського, 30Б. Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на сторінку бренду в Фейсбуці.

Майданчик PUMA Unity Corner оформлений у стилі стріт-арту у п’яти кольорах – червоному, зеленому, блакитному, жовтому та чорному, тобто основних кольорах всіх країн світу.

Фото: Анна Пуртова/facebook

Майданчик прикрасили стилізованими символами визначних пам’яток світу – від нью-йоркської статуї Свободи до київської Батьківщини-матері.

Фото: Анна Пуртова/facebook

“Київ не випадково став місцем нової локації, яка вже скоро потрапить у ТОП рейтингу must visit. Столиця України – символ об’єднання народів, а відтепер – ще й символ спортивного та культурного життя країни”, – йдеться у дописі.

Фото: PUMA

За словами Анни Пуртової, голови підкомітету у ВР з питань інвестиційних проєктів, а також Постійної делегації у ПАЧЕС, поява такого майданчика – успішний результат співпраці влади і бізнесу сприяє бізнесу, народжуються чудові проєкти”.

“Бренд PUMA запустив кампанію UNITY. Її сутність – об’єднання. У цей непростий для людства час розуміємо, наскільки важливо триматися разом, а спорт – це та сама сила, яка підтримує дух єднання. Мета акції – показати, що, об’єднавшись цілим світом, ми подолаємо будь-які негоди”, – зазначає народна депутатка.

Нагадаємо, відомий київський блогер розповів, як замість стадіону ДК Росток будують черговий ТЦ і підземний паркінг.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Завдяки громадському бюджету оновлюється спортивна інфраструктура столиці

На Солом’янці в парку Супутник облаштують спортивні майданчики

Фонтани, шахи, екомаршрут, спортивні та дитячі зони: відкрився оновлений парк Совки (фото, відео)

Популярні новини зараз

У Києві готуються до терактів та російських атак — що відомо?

На Київщині затримали «крота» російської розвідки, який під виглядом капелана намагався шпигувати за українськими десантниками

У столиці планують присвоїти звання "почесного громадянина Києва" колишньому Головнокомандувачу Залужному

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще