Вранці 08 січня 2020 року біля Тегерану сталася авіакатастрофа пасажирського літака МАУ. У соцмережах з`явилось відео падіння літака, яке оприлюднили очевидці трагедії.

Пасажирський літак боїнг 737-800 “Українських Міжнародних Авіаліній” вилетів з міжнародного аеропорту Імама Хомейні в Тегерані до Києва о 6:12 ранку. На літаку перебувало 176 пасажирів та 9 членів екіпажу. За кілька хвилин після вильоту з аеропорту літак зазнав аварії.

Як повідомляють іранські ЗМІ, причиною авіакатастрофи українського літака стали технічні проблеми. Повідомляється, що версія теракту виключається.

За попередньою інформацією, всі, хто перебував на борту літака, загинули. Точна цифра загиблих та громадянство пасажирів наразі уточнюються.

Олексій Гончарук повідомив про те, що вже готується спецгрупа для допомоги в пошуковій операції та розслідуванні причин авіакатастрофи.

«Ми готуємо до відрядження групу для допомоги в пошуковій операції та для розслідування причин катастрофи.Триває уточнення інформації щодо 167 пасажирів та 9 членів екіпажу, які за попередніми даними перебували на борту. Створено оперативний штаб при РНБО за дорученням Президента. МЗС відкрило гарячу лінію — +380442381657», – зазначив прем’єр-міністр.

Президент України Володимир Зеленський перервав свій відпочинок в Омані та прямує в Україну.

Нагадаємо, Аварія Ан-12 під Львовом: подробиці авіакатастрофи

Читайте також:

На Львівщині впав вантажний літак (фото аварії)

Катастрофа Іл-76: родичі загиблих нагадали про заслугу військових прокурорів у засудженні генерала Назарова

 

Популярні новини зараз

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Замість бюста Пушкіну на Печерську біля НТУ встановили пам’ятник Тарасу Шевченку

Показати ще