На Київщині працівники Управління карного розшуку поліції Київщини разом з працівниками Васильківського, Києво-Святошинського, Макарівського відділів поліції, бійцями КОРДУ та полку поліції особливого призначення затримали озброєну злочинну групу крадіїв банківських терміналів. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Поліції Київської області.

Злодії підозрюються у викраданні 5 банківських терміналів та понад 400 тисяч гривень. Повідомляється, що до складу злочинного угруповання входив і працівник поліції.

«Організована група осіб, віком 25-35 років, ґрунтовно підозрюється у скоєнні 5 викрадень банківських терміналів на території столичної області. Наймолодший фігурант – діючий працівник поліції, всі інші учасники мали судимість за скоєння майнових злочинів. За попередніми даними, загальний злочинний «заробіток» молодиків становить понад 400 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції Київщини встановили зловмисників та затримали усіх у порядку ст. 208 КПК України за місцем їхнього проживання», – йдеться в повідомленні.

В ході проведення обшуків у помешканні зловмисників поліцейські виявили та вилучили балаклави, пістолети, обрізи, набої, боєприпаси, ножі, схеми розташування терміналів, гроші. Також вилучено 4 автомобіля, на яких пересувалися зловмисники та скоювали злочини.

«Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України», – повідомили в поліції.

Зазначається, що вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу для зловмисників, викрадачам загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскаціє майна.

Наразі поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Києва та Київської області.

 

Нагадаємо, на Київщині затримано озброєну банду – перевдягались в поліцейських та грабували людей.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Популярні новини зараз

Коли у столичних школах дзвенітиме останній дзвоник?

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

Вибухнув котел, господарі отримали опіки — поліція Київщини встановлює обставини

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще

В Києві озброєна банда вкрала у підприємців 100 тис медичних масок

Поліція затримала озброєну банду, яка грабувала будинки на Київщині (відео)