Голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков у Facebook роз`яснив ситуацію щодо зростання цін в мережі магазинів. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Так, за його словами, в супермаркетах «АТБ» деякі продукти з «борщового набору», антисептики та деякі інші товари подорожчали не через прагнення додаткового заробітку, а через те, що постачальники істотно підвищують ціни при відпустку товарів.

«Хочу для вас розставити всі крапки над « і » в питанні зростання цін на продукти харчування, а також товари першої необхідності в супермаркетах торгової мережі «АТБ» та у всій мережевій роздрібній торгівлі. Як ви могли помітити, в останні дні в наших магазинах дійсно подорожчали деякі продукти з так званого борщового набору, антисептики та деякі інші товари. Однак не варто вбачати в цьому прагнення додаткового заробітку. Причина подорожчання криється в тому, що найбільші постачальники істотно підвищують відпускні ціни. Причому не тільки для нашої торговельної мережі, а й для інших операторів українського ринку рітейлу», – написав Марков.

За словами голови ради директорів, подорожчання пояснюється значним зростанням витрат на виробництво продукції, пов’язаним з карантинними заходами і строгими обмеженнями, а так само зі зміною цін на всі імпортні складові собівартості товару (пов’язане з девальвацією гривні).

Марков додав, що для стабільної роботи більш ніж тисячі магазинів «АТБ» та безперебійної поставки продуктів до споживачів, правління мережі супермаркетів змушено приймати такі переоцінки.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші клієнти завжди могли отримати те, за чим прийшли в магазин. І за мінімально можливою ціною. Компанія «АТБ-Маркет» працює мінімальною націнкою», – додав він.

Нагадаємо, В магазини та аптеки Києва тепер пускають не всіх: 1 людина на 10 кв. м

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кожні 2 дні у магазинах Києва перевірятимуть наявність продуктів та ціни на них

АТБ і Мінсоцполітики підтримають самотніх літніх киян продуктами