Про це повідомили у пресслужбі поліції Київщини.

«Обшук за місцем проживання фігуранта проводили після отриманої інформації від оперативних підрозділів. В одному з населених пунктів Білоцерківщини у господарських будівлях слідчі вилучили велику кількість боєприпасів, вибухових речовин та пристроїв, а також зброю»

Серед вилученого правоохоронці задокументували кулемет із запчастинами до нього та триногою, пістолет, ручні гранати та корпуси до них, електродетонатори, тротилові шашки, підривачі, реактивні протитанкові гранати, гвинторізи, глушники, артилерійські патрони, кулі, снаряди та димові шашки, а також набої різних калібрів понад 14 000.

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

Читайте також: У столиці затримано чоловіка, що незаконно зберігав зброю, гранати та боєприпаси

Правопорушника затримали одразу після проведеного обшуку та помістили до ІТТ. Наразі правоохоронці очікують результатів судової експертизи.

Фігуранту повідомили про підозру за незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів (ч. 1. 263 ККУ). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше повідомлялось, що двоє жителів Бориспільського району Київщини зберігали в гаражі арсенал ракет від зенітно-ракетного комплексу "Тор", який вони сховали в іншому місці.