Українцям вдалося перехитрити російського президента Володимира Путіна. Коли він вторгався на українські території, то не очікував такого сильного опору.

Через це саме вторгнення стало стратегічною помилкою російського диктатора. Про це заявила прем’єрміністр Британії Ліз Трасс в інтерв’ю CNN, пише “Главред”.

“Він зробив стратегічну помилку, вторгнувшись в Україну. Я думаю, що українці його перехитрили. Ми бачили, як українці продовжують чинити опір російському наступу. І я думаю, що він не очікував на сильну реакцію з боку вільного світу”, – зазначила Трасс.

Вона наголосила, що західним державам не варто надавати такого значення брязканню зброєю з боку Путіна і його фальшивим погрозам. Натомість потрібно і далі вводити санкції проти країни-агресорки РФ і продовжувати надавати допомогу та підтримку українцям.

За словами Трасс, не можна дати Путіну перемогти у війні проти України. Адже його перемога покаже іншим авторитарним режимам, що можна вторгнутися в іншу незалежну державу, і це не матиме якихось наслідків.