Оборонні підприємства Росії відмовляються від ремонтного обслуговування пошкодженої техніки російських військ. Вона приходить на заводи без запчастин і агрегатів, які окупанти або розкрадають, або міняють на алкоголь. Часом на ремонт надходять тільки внутрішні частини обгорілих бойових машин піхоти і танків.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки Міноборони України, пише “Главред”.

Як повідомляє пресслужба ГУР, з моменту військового вторгнення РФ на територію України, українські військові розтрощили понад 40% боєздатних танків, БМП та БТР російської армії. Причому це тільки з Південного військового округу Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Війна навряд чи триватиме більше року: або Україна виб’є війська РФ, або буде глухий кут – Al JazeeraЗа даними розвідки, оборонні підприємства Росії відмовляються від лагодження військової техніки. Поки вона їде на ремонт, російські військові її розбирають, а запчастини продають або міняють на алкоголь.

“Доставляючи до ремонтних заводів пошкоджену техніку, окупанти її повністю розукомплектовують, а запчастини та агрегати продають або обмінюють на алкоголь. До заводів іноді доїжджають тільки обгорілі остови БМП і танків”, – підкреслили в українській розвідці.