28 січня 2022 року стало відомо, що у Києві на 49-му році життя помер відомий український боксер Володимир Вірчис. За попередньою версією, він скоїв самогубство.

Про це пише Заборона.

За інформацією поліції, його тіло знайшли повішеним біля одного з будинків у Дніпровському районі столиці. «Сьогодні [28 січня] вночі до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної він виявив повішеним невідомого чоловіка. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та швидка», — йдеться у повідомленні поліції. Особу загиблого допомогла встановити дружина спортсмена, яка повідомила правоохоронцям про те, що Вірчис уночі пішов з дому і не повернувся.

Слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство з позначкою «самогубство».

Тіло боксера відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Як пише Obozrevatel, останнім часом Володимир Вірчис страждав від депресії.

Напередодні своєї смерті Вірчис зустрічався у суді з Владиславом Мангером, головним обвинуваченим у справі про вбивство Катерини Гандзюк, у якого вимагав повернути гроші.