Столичні правоохоронці затримали жінку, яка розпочала бійку в одному з київських кафе, під час якої побила 28-річного місцевого жителя, чоловіка госпіталізовано із закритою травмою грудної клітини, а також розривами селезінки і нирки, повідомляє прес-служба поліції Києва в понеділок.

“У кафе між двома компаніями відпочивальників виник конфлікт. Бійку розпочала жінка, яка декілька разів ударила одного з чоловіків по голові і по тулубу. 28-річний місцевий житель упав і втратив свідомість, його госпіталізували із закритою травмою грудної клітини, живота, розривом селезінки та нирки”, – йдеться в повідомленні, на яке посилається “Інтерфакс-Україна”.

У ньому уточнюється, що правоохоронці затримали 39-річну жінку, яка є уродженкою Полтавської області.

“Слідчі Оболонського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури Києва повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Районний суд столиці обрав зловмисниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту”, – наголошують уполіції.

За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.