Білоцерківський академічний ліцей “Вектор” – гімназія №18 та Білоцерківський гетьманський ліцей-гімназія оголосили про намір заключити договір з ТОВ “Завод залізобетонних виробів “Дорожні та енергетичні конструкції” на закупівлю модульних укриттів на 200 осіб. За два укриття хочуть заплатити 10 млн 332 тис. гривень.

Як передає КиївВлада, про це стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Два білоцерківських ліцеї оголосили про намір заключити договір з ТОВ “Завод залізобетонних виробів “Дорожні та енергетичні конструкції” на закупівлю швидкоспоруджувальних захисних споруд цивільного захисту модульного типу.

Перший тендер на закупівлю модульного укриття оголосив Білоцерківський гетьманський ліцей-гімназія. За укриття хочуть заплатити 5 млн 166 тис. гривень.

Другий тендер на закупівлю укриття оголосив Білоцерківський академічний ліцей “Вектор” – гімназія №18. Вартість укриття також оцінили в 5 млн 166 тис. гривень.

Зазначається, що укриття повинно бути зроблено з залізобетонного матеріалу, бетон повинен бути не нижче класу В30 W8 F200, висота укриття – 2 метра, а ширина – не менше 2,5 метрів та не більше 3,1 метра. Укриття повинно бути розраховане на 200 осіб.

Укриття необхідно доставити до 30 листопада.

Нагадаємо, Київська міська школа вищої спортивної майстерності можу витратити близько 4 млн гривень на ремонт внутрішніх приміщень легкоатлетичного манежу. Закінчити ремонт планують до кінця року.

Раніше Хрещатик писав, що у столиці встановили перше модульне мобільне укриття.