Станом на ранок 2 березня в Україні не зафіксовано жодного випадку коронавірусної інфекції. Про це сьогодні, 2 березня, заявив під час брифінгу прем’єр-міністра України Олексія Гончарука заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко, повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Ми не приховуємо жодних даних. Ми говоримо тільки правду, ми зацікавлені в тому, щоб була озвучена тільки правда», – сказав Віктор Ляшко під час брифінгу.

Головний санітарний лікар України також повідомив, що у Києві перевіряють на коронавірус трьох іноземців, у Чернівцях – людину, яка повернулася з Італії.

«У лабораторії відсьогодні було розпочато ще дослідження на чотири підозри, три з них з міста Києва, одна – Чернівецької області. У місті Києві ця підозра зафіксована в іноземців, які перебували на території України та звернулись за медичною допомогою, у Чернівцях – це людина, яка повернулася з Італії», – розповів Ляшко.

Заступник Міністра також повідомив, що завершилось тестування трьох зразків на коронавірусну інфекцію у трьох людей: з Івано-Франківської області, з Кропивницького та Києва.

«Всі ці три дослідження показали негативні результати. Це свідчить, що в цих людей немає коронавірусної інфекції», – зазначив Віктор Ляшко.

 

Нагадаємо, Коронавірус в Україні: інфекційних хворих транспортуватимуть на санітарному гелікоптері (відео)

Читайте також:

В Борисполі прикордонники надягли службовим собакам маски від коронавірусу (фото)

В Олександрівській лікарні провели антикоронавірусні навчання (фото)