У Києві суд виніс вирок 35-річному домашньому насильнику, який знущався над матір’ю, передає сайт Хрещатик.news  із посиланням на повідомлення поліції Києва.

За скоєне зловмисник проведе три місяці за ґратами. Чоловік перебував на обліку у правоохоронних органах та неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч.1 та ч. 2 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У 2019 році він уже був засуджений за нанесення необережного середньої тяжкості тілесного ушкодження матері. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді громадських робіт строком 240 годин.

Не зважаючи на профілактичні бесіди, його поведінка в сім’ї не змінилася і він продовжував вчиняти домашнє насилля. У результаті слідчі поліції відкрили кримінальне провадження та повідомили правопорушнику про підозру за вчинення злочину, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України

Вироком Деснянського районного суду міста Києва зловмисника засуджено до трьох місяців арешту.

Нагадаємо, що у Києві адвоката засудили до 10 років за крадіжку 6 млн грн.  Також винуватця жахливого ДТП під Києвом заарештували: інтерв`ю Желепи в залі суду (відео).

Читайте також: 

Ні про що не шкодує: луцький терорист заявив, що не мав спільників (суд наживо)

У Києві відкрили першу кризову кімнату для жертв домашнього насильства