У Києві увечері 17 жовтня поліцейські затримали чоловіка за хуліганство біля станції метро Чернігівська, який використав вогнепальну зброю в бік опонента, чим спричинив йому рвану рану кисті, передає сайт Хрещатик.News із посиланням на повідомлення поліції Києва.

Встановлено, що в одному з кафе на вулиці Попудренка між двома компаніями чоловіків виник конфлікт. Суперечка продовжилася на вулиці і згодом переросла у бійку.

Під час конфлікту один із учасників дістав пістолет травматичної дії та здійснив декілька пострілів, один з яких влучив у опонента. 20 – річного потерпілого госпіталізували до лікарні з вогнепальною рваною раною кисті. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 24 – річний місцевий мешканець, зі слів раніше не судимий».

На місці події поліцейські вилучили пістолет та дозвіл на нього. Зброю направили на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини та причини скоєння кримінального правопорушення. Хлопцю загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві увечері мотоцикліст відкрив стрілянину по перехожих. Також раніше під Києвом депутати влаштували стрілянину.

Читайте також:

Автомати, пістолети, кулемети, боєприпаси: у киян вилучили арсенал зброї (фото)

Стрілянина в Українці: поліція встановила 22 учасників конфлікту, тривають обшуки