Як повідомляє сайт “Сьогодні” конфлікт стався за участі колишнього та діючого депутатів Броварської районної ради, інформує сайт Хрещатик.news.

В поліції Київської області розповіли, що конфлікт стався біля будинку депутата, де діти грали в піску. Власнику це не сподобалось, він вийшов та почав бити дітей палицею.

У відповідь на це батько хлопчика, якого вдарили, вистрілів у бік сусіда. В результаті конфлікту діючий депутат отримав поранення ноги.

“Конфлікт почався біля паркану біля будинку депутата районної ради, де була купа піску. Там гралися діти. Чоловік вийшов до них і почав їх бити палицею. Постраждав від ударів палицею по спині 12-річний хлопчик. На місце прибігли батьки дітей. Батько хлопчика вистрілив в бік депутата, захищаючи свою дитину. За попередньою інформацію, стріляв з газового пістолета, який був перероблений під травматичний”, – розповіли в поліції.

Та додали, що конфліктні ситуації між сусідами у Княжичах – не рідкість та трапляються часто.

В пресслужбі поліції зазначили, що на місце конфлікту виїхала слідчо-оперативна група та були встановлені всі учасники конфлікту.

“Перероблена зброя вилучена та відправлена на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження – нанесення ушкоджень середнього ступеня тяжкості. Постраждалих відправили на проходження судово-медичної експертизи, щоб встановити ступінь тяжкості нанесених ушкоджень. З’ясовуємо усі причини і обставини події”, – розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, мер Броварів пояснив причини ранкової стрілянини в місті

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Стрілянина на Печерську: замах на вбивство, спецоперація та самопідпал (відео)

На Київщині чоловік стріляв по правоохоронцям: поранений дільничний