Сьогодні поліція Київщини встановила 22 учасники конфлікту у місті Українка під Києвом, що відбувся учора. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

«Як повідомлялося раніше, на той час група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва до кафе у місто Українка, що на Обухівщині, і влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Всього пролунало до 10 вистрілів. Про це місцеві мешканці о 19.15 повідомили до Обухівського відділу поліції», – йдеться в повідомленні.

В поліції розповіли, що учасники конфлікту і персонал кафе зробили все можливе, щоби приховати цей злочин: змінили обстановку, позбирали гільзи та знищили сліди.

Для отримання відео з камер спостереження поліцейські вилучили сервер.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів, аналізу відеозаписів та показів свідків поліцейські встановили, що до вчинення хуліганських дій причетні 15 місцевих жителів та 7 приїжджих осіб зі столиці, у томі числі – і громадяни Російської Федерації», – йдеться в повідомленні.

З даними поліції вже проведено 10 обшуків за встановленими адресами учасників інциденту.

Внаслідок перестрілки кілька чоловік звернулися до лікарні з пораненнями, але вони відмовилися від пояснень та співпраці зі слідством.

«Тривають розслідування у двох кримінальних провадженнях, відкритих за фактами вчинення хуліганства із застосуванням зброї та за фактом приховування злочину – за ч. 4 ст. 296, ст. 396 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри організаторам та учасникам конфлікту», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в кафе під Києвом серед білого дня озброєне угрупування влаштувало стрілянину (відео)

Читайте також:

Під Харковом з травмата розстріляли автобус, є поранені (оновлено)

На Майдані Незалежності у Києві затримали стрілка “ДНР”

Популярні новини зараз

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

Обурився, що розірвала стосунки та почала зустрічатись з іншим — в Києві затримано чоловіка, що спалив двері колишній

Показати ще