Міський голова Борисполя у Київській області Володимир Борисенко розповів, що депутат Київради та чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая надав місту апарати штучної вентиляції легень, а також інсулін, якого гостро не вистачало мешканцям Борисполя.

Про це Борисенко повідомив у відеоролику, опублікованому на його сторінці у ФБ.

Він також висловив подяку Туреччині за надані медикаменти, а Збройним силам України – за те, що їхніми стараннями минула ніч у місті була втричі спокійнішою, ніж зазвичай останнім часом.

«У Борисполі все працює у штатному режимі воєнного часу. Комунальні служби пристосувалися до нових умов роботи, прибирають місто та вивозять сміття», – наголосив Володимир Борисенко.

За його словами, Бориспіль оточують оборонні споруди, і місто готове за необхідності дати відсіч загарбникам. Міський голова запевнив, що зробить усе можливе для допомоги захисникам України, котрі зараз переходять у контрнаступ.

Борисенко також закликав українців черпати інформацію лише з вірогідних джерел та не піддаватися на провокації.

Він висловив упевненість у швидкій перемозі над російським агресором, а також нагадав, що автобуси з Борисполя регулярно вивозять до західних регіонів країни всіх, хто бажає туди вирушити. Далі автобуси відправляються до Італії та Німеччини.

Щодо евакуації та інших подібних питань слід звертатися до кол-центру за телефоном 0 (800) 332-112.