У 2020 році у Солом’янському районі за адресою: вулиця Качалова, 40 розпочнеться будівництво житлового будинку для учасників АТО та членів їхніх сімей. Функцію замовника будівництва здійснює КП «Спецжитлофонд». Про це розповів заступник голови Київської міської держадміністрації Вячеслав Непоп, повідомляє пресслужба КМДА.

Зазначається, що вже розроблений проєкт 17-поверхового житлового будинку на 455 квартир. Загальна площа будинку – 33 762 кв. м, загальна площа квартир – 24 766,85 кв. м. Наразі проект будівництва проходить державну експертизу.

Фінансування будівництва передбачено програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2020 рік. Орієнтовна тривалість будівництва становить 41 місяць.

«Міська влада виконує свої соціальні зобов’язання та послідовно підтримує бійців АТО, передаючи ключі від квартир тим, хто захищав наш мир та свободу. У черзі на житло – більше трьох тисяч учасників антитерористичної операції, тож щороку місто реалізує проекти будівництва житла та поліпшення житлових умов для наших захисників», – зазначив Вячеслав Непоп.

Нагадаємо, Сучасна альтернатива бібліотекам: до кінця року в столиці відкриють два бібліохаба (відео)

Читайте також:

У Києві хочуть заборонити нове будівництво та реконструкцію

Київрада затвердила план добудови скандально відомого ЖК «Перспектива»