Київська міська рада підтримала затвердження детального плану території району в межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської та Радунської у Деснянському районі. Невідкладність такого рішення пов’язана з необхідністю завершити будівництво і ввести в експлуатацію житловий комплекс «Перспектива» на вулиці Драйзера, 40, який збудований за кошти інвесторів, постраждалих від дій недобросовісного забудовника Войцеховського. Про це повідомляє КМДА.

Відповідний план передбачає добудову ЖК «Перспектива» з одночасним збільшенням потужності соціальних закладів, транспортної інфраструктури, розширенням території благоустрою, а саме облаштувати в мікрорайоні сквери, побудувати дитячий садок, реконструювати школу №324.

«Прийняття детального плану території у межах вулиць Оноре де Бальзака, Градинської та Радунської унеможливлює будь-яку комерційну та некомерційну забудову в цьому мікрорайоні, крім добудови житлового комплексу «Перспектива». У нас з’являється можливість облаштувати в цьому мікрорайоні три сквери, побудувати новий сучасний дитячий садок на 255 місць та реконструювати школу № 321», – заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Нагадаємо, КМДА вирішило компенсувати ремонт доріг висадкою дерев

Читайте також:

У Києві створять ландшафтний заказник «Озеро Тягле»

В КМДА розповіли, коли нарешті полагодять труби на Шота Руставелі (відео)