Очільник Радикальної партії Олег Ляшко досить різко висловився про події в Кагарлику, де двоє поліцейських побили і зґвалтували жінку. Політик вважає, що покидьків, які прикриваються погонами потрібно каструвати. Про це він заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”, передає Хрещатик.News.

“Це жахливо. Немає слів, щоб висловити співчуття жертвам і описати тих, хто це зробив. Це кончені покидьки, які заслуговують на найсуворіше покарання, яке тільки може бути. Ґвалтувати нещасну жінку, використовуючи свої повноваження, прикриваючись погонами і своїм посвідченням – кінчені тварі тільки можуть так робити”, – висловився політик.

Політик схвалив дії медиків, які не приховали сам факт злочину, так само, як і дії Нацполіції, що засудили перевертнів у погонах та розпустили весь відділок.
“Там треба глибоко покопатися, в тому числі і психоаналітикам, щоб в майбутньому в університетах вчити правоохоронців, як не допускати цих злочинів. Це дуже трагічна подія, яка дискредитує нашу країну. Повинна бути жорстка відповідальність. Каструвати треба їх. Хотів зґвалтувати – на тобі кастрація, щоб сам себе тільки ґвалтував і більше нікого. За такі злочини треба вводити смертну кару”, – вважає Олег Ляшко.

Нагадаємо, політичний експерт вважає, що партія Олега Ляшка може пройти в наступний парламент.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Пристрасті за Велюром: Ляшко поставив на місце Березу та звинуватив в роботі на Тищенка

Ляшко вимагає порушити кримінальну справу проти зрадника-Геруса