Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на соцмережі.

У коментарях до відео, яке запостив Береза у Фейсбуці, Ляшко закинув ексдепутатові, що той захищає нелегальний бізнес Тищенко і його проросійські інтереси.  Це сталося за кілька годин після того, як Береза показав, що Радикальна партія Ляшка заблокувала лише вихід на літній майданчик, а парадний вхід до ресторану, що працює попри карантин, залишила відкритим.

Зі свого боку, Дмитро Лінько,  однопартієць Ляшка, вважає, що дискредитуючи акцію біля ресторану Тищенка, Береза намагається “прогнутися перед партією “Слуга народу” і потрапити до її списків.

“Сьогоднішня акція під рестораном Тищенка розворушила київську тусовку. На захист невдахи-ресторатора Тищенка кинувся невдаха-блогер Борислав Береза. За це йому пообіцяли місце в майбутньому списку «Зе» або його сателітних партій”, – написав Лінько на своїй сторінці в Фейсбуці.

Лінько закликав всіх, хто вважає, що вхід до “Велюру” не домурований, долучитися до наступної акції та завершити справу.

«Якщо хтось вважає, що треба добудувати стіну більшу, чекаю завтра о 12:00 біля ресторану «Велюр». Давайте добудуємо стіну більшу! До речі в нього є ще багато ресторанів «Рішельє», «Три вилки», «Сейф», «Coin». Цеглу і будівельні матеріали беріть з собою!», – написав Лінько.

Нагадаємо, журналістське розслідування показало, що пори карантин та закриття закладів громадського харчування, ресторан Миколи Тищенка “Велюр” продовжує приймати “дорогих” гостей, а саме віпів: депутатів, бізнесменів та друзів олігарха Коломойського. Поліція порушила кримінальну справу через нелегальну роботу закладу, а Тищенко відповів, що у “Велюрі” працює своєрідний штаб змін.

Олег Ляшко і активісти Радикальної партії вирішили замурувати вхід до ресторану, проголошуючи: “Карантин для всіх!”. Проте “переплутали” вихід на літній майданчик і парадний вхід, який залишили вільним. Саме вільний вхід до “Велюру” і показав Борислав Береза, який виклав відповідне відео на своїй сторінці в Фейсбуці.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Рейтинг майбутніх мерів, який очолив Тищенко, є фейком: соціологи

Популярні новини зараз

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

У столиці заквітла найдовша в Україні алея сакур

Показати ще

Віталій Кличко, Сергій Притула і без слуг народу: кого б обрали мером кияни сьогодні (опитування)