Вікторія Сюмар з “Європейської солідарності” запропонувала перевірити якість українських бронежилетів на ній. Жінка зробила таку заяву у відповідь на звинувачення ветерана полку “Азов” Микити Макєєва, який стрибнув на капот автомобіля Петра Порошенка.

“Так. У 2014 ми почали робити броніки. Самі. Бо вдалося втримати Маріуполь, а це те місто, де роблять броню. Один в мене є. Подарували як заступнику секретаря РНБО, який знав, як складно запустити виробництво”, – написала Вікторія Сюмар у facebook.

Вікторія заявила, що готова, аби в неї постріляли.

“Готова, аби в мене постріляли подонки з ще з недавно російським громадянством, які вміють стрибати на авто. Розуму для цього багато не треба. Полігон готуйте. Бронік точно від 2014. Сподіваюсь не слабо? Вперед. Синців не боюся. Бо ваша Батьківщина Росія почала війну проти моєї країни. Не навпаки. І не вам судити про те, хто з українців і як готовий захищати свою землю”, – написала Сюмар.

У Києві 25 липня після виходу Петра Порошенка з допиту біля будівлі Державного бюро розслідувань стався інцидент і бійка. Четверо невідомих напали на автомобіль п’ятого президента України.

Вони спровокували бійку з охороною, після чого втекли.