Азербайджан і Вірменія продовжують вести бої в Нагірному Карабасі. Минулої ночі ситуація була напруженою, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт РБК-Україна.

На окремих ділянках фронту тривали перестрілки, артилерійські бої, ракетно-артилерійські удари по мирних населених пунктах.

У Міноборони Вірменії заявили, що повністю контролюють оперативно-тактичну ситуацію.

Азербайджанська сторона заявила, що один з підрозділів Вірменії, який знаходиться в Ханкенді, був змушений евакуюватися.

Азербайджан заявив про знищення штабу 5-го гірськострілецького полку Вірменії. Важко поранений начальник штабу 10-ї гірськострілецької дивізії полковник Самвел Григорян, загинули начальник артилерії полку підполковник Арман Дермеян і велика кількість військовослужбовців, повідомляє Міноборони Вірменії.

Кафе накрили Смерчем?

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко на своїй Фейсбук-сторінці повідомив, що з вірменьского боку по мирному азербайджанському місту вистріли ракетою.

“Цього місця більше не існує. За два десятки років роботи на різних війнах по всьому світу зі мною таке вперше. Ще тиждень тому ось тут я ламав руками теплий смачний хліб, щойно з печі. А сьогодні сюди влучила ракета. Якраз туди, де, набігавшись під обстрілом, ми вечеряли разом з колегами. Сьогодні тут загинула жінка. Ще троє людей поранено”, – пише з місця події Цаплієнко.

“Азербайджанське місто Барда знаходиться дуже далеко від лінії фронту. Тридцять кілометрів. Артилерія не працює на таку відстань. Тож, стріляли ракетою. Ймовірно, “Смерч”, – додає журналіст.

Він підкреслив, що “поруч ми не бачили жодного військового об’єкту. І жодної людини у військовому однострої. Це кафе з традиційною азербайджанською кухнею вподобали численні іноземні журналісти, які опинились на новій кавказькій війні. Можливо, це і є відповідь, чому стріляли саме сюди?”

Нагадаємо, Турки незабаром стоятимуть під Віднем: прем’єр Вірменії про війну у Карабасі

Читайте також: 

Популярні новини зараз

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

Коли у столичних школах дзвенітиме останній дзвоник?

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Мільйонна "схема" з ОСББ — ДТЕК і КМДА можуть залишити без світла жителів новобудов на Солом'янці

Показати ще

Кадри з Зоряних війн: відео повітряного бою у Карабасі вражає

Війна на Кавказі перекинеться на територію Росії і Туреччини – Bloomberg