23-річний рецидивіст, який вчинив серію нападів на киян та відділення пошти у столиці, постане перед судом. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

«За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 23-річного раніше судимого харків’янина, який підозрюється у вчиненні серії розбійних нападів у місті Києві», – йдеться в повідомленні.

Слідчі встановили, що зловмисник вчинив два розбійних напади на киян в Оболонському та Деснянському районах столиці у січні 2020 року. Під час нападу вкрав мобільні телефони та гроші на загальну суму майже 15 тис. гривень.

Також у лютому 2020 року молодик вчинив розбійний напад на відділення «Нової Пошти» у Дніпровському районі Києва, тоді, погрожуючи касиру предметом, схожим на пістолет, розбійник заволодів понад 22 тис. гривень, які знаходилися в касі відділення пошти.

«Дії 23-річного молодика кваліфіковано за ч. ч. 1, 2 ст. 187 КК України.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Дніпровського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою», – повідомили в пресслужбі прокуратури.

Нагадаємо, у Києві озброєний чоловік пограбував відділення Нової пошти (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Розпилював сльозогінний газ: в Києві затримали росіянина, який грабував аптеки в масці (відео)

Зі зброєю та купою грошей: в Дарниці затримали юнака, який пограбував продмаг