Подільський райсуд Києва відмовився розглядати позов Володимира та Віталія Кличко до телеканалу “1+1”.

Про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив у Faсebook.

“Брехунам і маніпуляторам, виявляється, відповідальність не світить?! Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу 1+1, щодо захисту нашої честі і гідності. Позов ми подали через брудну брехню і маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів”, написав він.

Кличко анонсував нові позови.

“І як таке може бути в правовій державі, коли громадяни звертаються в суд, а суд дивним чином ухиляється від виконання своїх функцій? Тим більш, після того, як суддя спочатку намагається взяти самовідвід у справі. Але скажу одне: я добиватимуся справедливості. Брехуни рано радіють. Нові позови будуть! Усіх ви не залякаєте!”

26 липня міський голова Києва повідомив на брифінгу, що разом з братом подав до суду на телеканал “1+1”, що належить українському олігарху Ігорю Коломойському.

“Жодного дня не проходить, аби один із найрейтинговіших телеканалів не згадав добрим словом київського мера. Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація (…) Я і мій брат подали позов до суду на канал “1+1″, який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися і вже дісталися мого брата Володимира”, сказав Віталій Кличко.