Окупаційна адміністрація Херсонської області підтвердила російським ЗМІ загибель колаборанта стремоусова.

Про це пише «Ракурс».

Раніше по обіді 9 листопада низка російських пропагандистів повідомили про смерть так званого заступника голови окупованої Херсонщини. стремоусов нібито загинув у ДТП.

Наразі офіційно інформація не підтверджена українською владою.

Спочатку саме проросійські блогери та ЗМІ повідомили про смерть заступника голови «адміністрації» окупованої Херсонської області.

Про смерть Стремоусова повідомили серед інших: телеграм-канал WarGonzo (їм загибель Стремоусова підтвердив його особистий водій), RT (джерелом виступив співрозмовник у силових структурах), сайт Readovka, телеканал «Юніон», Анатолій Шарій, військовий кореспондент Юрій Котенок.

Обставини ДТП з’ясовуються.

В адміністрації області журналістам російського «Інтерфаксу» підтвердили, що інформація щодо загибелі стремоусова відповідає дійсності. Також смерть підтверджує керівник некомерційної організації «Добро миру — Волонтери Криму» Валерія Петрусевич.

Останніми місяцями стремоусов був головним спікером окупаційної влади Херсонської області: саме він оголосив про евакуацію населення на лівий берег Дніпра та розповідав, як змінюється ситуація на фронті.