Мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Україна-24» заявив, що Шулявський шляхопровід планують повністю добудувати до початку літа. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Кличко зазначив, що досі не вирішена проблема з демонтажем п’ятого цеху заводу «Більшовик», на місці якого має бути один зі з’їздів з мосту.

За словами мера, завод «Більшовик» має заборгованість місту більше ніж 200 млн, а Фонд держмайна пропонує його придбати за 700 млн.

«Головна проблема у добудові Шулявського шляхопроводу – п’ятий цех заводу «Більшовик». Він давно не працює, напівзруйнований. І там сьогодні продають секонд-хенд. Сам завод «Більшовик» винен місту більше 200 мільйонів сплати за землю. Що ж робить Фонд держмайна? Там кажуть, що місто може його придбати за 700 мільйонів! Я питаю, аби знести ці сараї, треба платити такі кошти?! Такий підхід – це пограбування мешканців Києва. Якщо Фонд Держмайна не передасть на баланс міста п’ятий цех, я буду звертатися до киян теж тиснути на цю структуру. Для нас головне – вчасно завершити важливий інфраструктурний об’єкт, що поліпшить трафік в місті», – сказав мер столиці.

Нагадаємо, На Шулявському шляхопроводі досі облаштовують з’їзди (фото)

Читайте також:

Шулявський міст відкрито! Кличко в костюмі Діда Мороза на квадроциклі відкрив рух (відео)

Кличко випробував новий Шулявський шляхопровід