Нардеп 8-го скликання, підозрювана у тероризмі Надія Савченко з’явилася на телеканалі “112 Україна”, пов’язаному з кумом президента Росії Віктором Медведчуком.

Нардеп хвалила телеканал “за якість картинки”.

Також Савченко заявила, що у Верховній Раді “залишилися пару порядних людей, до яких буде звертатися”.

“І вони будуть допомагати депутатським зверненнями”, – розповіла вона.

“Моя робота стає легшою. Народ мене звільнив від великого тягаря. Щодо обіцянок попередньої каденції, я їх особливо то і не давала”, – сказала діючий нардеп.

Савченко також сказала, “якими методами буде впливати”.

“Знаю людей, які практикують ОСН (органи самоорганізації населення. – ред.), самоврядування різними методами. Все починається з низів. Потім воно йде догори. Все залежить…задачі по мірі їх поступлення”, – заявила вона та додала, що “втомилася сидіти”.

“Краще на Балтійському морі відпочину, ніж знову посиджу у в’язниці”, – сказала Савченко.

Володимира Рубана та нардепа Надію Савченко затримали в березні торік.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем’єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, та у поваленні конституційного ладу. Вони нібито змовилася з ватажками ДНР Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим. Після того, за версією слідства, в окупованих Макіївці, Горлівці й Донецьку купили зброю.

Обоє провели у СІЗО понад рік. Володимир Рубан у Маріуполі. Надія Савченко в ізоляторах Служби безпеки України, Лук’янівському і Чернігівському СІЗО.