29 вересня страна-агресор росія нанесла масований ракетний удар по місту Дніпро. Понівечені будинки, зруйновані родини та загиблі мирні жителі – це жахливі наслідки нічного обстрілу житлового кварталу в Новокодацькому районі.

Подробиці повідомляє «Дніпро Оперативний.

За словами Ігоря Гетало, начальника чергової зміни ДСНС, майора служби цивільного захисту, сьогодні російські окупанти завдали два ракетних удари по Дніпру.

Одна з ракет влучила на територію одного з ринків міста. На місці прильоту була виявлено воронка діаметром 7 метрів. На місці зруйновано торгівельний павільйон, ангари, а також понівечені торгівельні майданчики. Також в результаті удара зруйновано 50 пасажирських автобусів та 10 вантажних автомобілів. На місці було виявлено 3 осередки пожежі загальною площею 20 м кв. На місці зараз працюють рятувальники.

Інша ракета влучила в приватний житловий сектор Дніпра. На місці прильоту виявлена воронка діаметром приблизно 10 метрів і глибиною більше 7 метрів. Пошкоджено 61 приватний житловий будинок, 4 житлові будинки повністю зруйновані.

Це було пряме влучання до житлового будинку. На місці були виявлені останки трьох людей: двоє дорослих і одна дитина. Пошуки четвертої дитини зараз тривають. Всі ці люди знаходились на території одного будинку. За наявною інформацією, в будинку знаходились два хлопчики – 7 і 9 років.

Зараз на місці ракетного удару працюють правоохоронці, які фіксують наслідки. Також рятівники та комунальники розбирають завали.