Чиновники полаялись через ситуацію, що склалася з COVID-19 в Харківській області. У мережі з`явилось відповідне відео. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

Під час засідання перший заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач та голова Харківської ОДА Олексій Кучер лаялись, кричали та обзивали один одного.

Перший заступник голови Харківської облради Володимир Скоробогач виступив після доповіді Тараса Пастуха, заступника Олексія Кучера, де він розповідав про ситуацію з лікуванням хворих на коронавірус в області.

За словами Скоробагача – доповідь про ситуацію з ковід у регіоні – це відписки, а насправді ситуація складна. При цьому чиновник не підбирав виразів.

“Якось у вас гладко проходить, “є проблеми”. У нас просто катастрофічна ситуація, яка викликана, я вважаю, роботою департаменту охорони здоров’я. В якому стані палати? Які ліжка? Куди везуть людей? Людей залишають вдома! Робота провалена однозначно. І те, що ви кажете, ми у майбутньому робитимемо, це все х*рня! Просто чистої води відписка!” — заявив Скоробагач.

У відповідь опоненту Олексій Кучер заявив, що провина у ситуації, що склалася, лежить на тих, хто п’ять років “нічого не робив”, а вони все роблять.

“Х**ню це ви зараз городите. Тому що ніяких немає абсолютно конкретних прикладів, які говорили про те, що у нас в Департаменті хаос. Конкретні прошу приклади… Що ви робили 5 років, щоб була інша ситуація? Н**ера не робили разом з Булахом на пару. Тепер ви починаєте тут кому пред’являти претензії” — кричав Кучер.

Він додав, що в облдержадміністрації постійно вирішують питання кисню для хворих.

“Ми вдень і вночі займаємося тим, щоб у наших людей був кисень! Щоб було достатньо ліжок! Саме ми приймаємо рішення і беремо на себе відповідальність! А ви займаєтеся балаканиною. Самою натуральною, постійно!” — заявив Кучер.

Далі Скоробагач з криками встав з крісла і підійшов у бік Кучера зі словами “Не др*чіть…”, потім вдарив по столу і по кріслу заступника голови облради Віктора Коваленка.

Кучер відповів, що це Скоробагач нічого не робив, а депутата облради Дмитра Булаха назвав “трутнем”.

Нагадаємо, голова Харківської ОДА пов`язав трагедію АН-26 і розвиток української авіації (відео)

Популярні новини зараз

Паркова памʼятка "Межигір’я" розпочинає свою роботу в травні у новому форматі

Команда столичних кібернетиків КНУ ім. Т.Шевченка зайняли призове місце на Чемпіонаті Європи з програмування

У Києві судитимуть сімейного кривдника

Школу на Крюківщині будують вже 7-й рік — черговий рік почали з угоди на понад ₴174 млн

Показати ще

Читайте також:

Недружній крок: Білорусь вручила українському послу ноту протесту через Указ Зеленського

Скандальне фото обіду Зеленського та Єрмака на Донбасі: військовим не дали їжі (фото)

Синоптики розповіли, чи чекати українцям на сніг цієї зими