Президент України Володимир Зеленський у День захисника України, 14 жовтня, прибув до зони операції Об’єднаних сил, де вручив військовим державні нагороди. Про це повідомили на сайті Офісу президента, передає сайт Хрещатик.News.

При цьому була опублікована фотографія обіду Володимира Зеленського і глави Офісу Президента Андрія Єрмака з військовими у рамках візиту на Донбас. На фото видно, що столові прилади стоять тільки перед Зеленським та Єрмаком, а військовим, нібито, ні тарілок не дісталось, не їжі.

На фото видно, як Зеленський з Єрмаком їдять, а військові просто сидять поруч, склавши руки.

Ця світлина викликала хвилю обурення у соцмережах, зокрема у Фейсбуці, світлину почали активно обговорювати, звинувачуючи Президента та його помічника у неповазі до військових та приниженні їх.

Колишній воїн АТО Олег Болдирєв (“Мартин Брест”) опублікував обурливий пост, у якому звинуватив керівництво держави у “ненависті до армії”.

скріншот

Не залишилась у стороні нардепка від “Євросолідарності” та активістка Ірина Геращенко, яка написала, що минула влада нібито “сотні раз сідала за стіл з воїнами, аби з’їсти найсмачнішу в світі гречку зі шкварками та бутерброд з маслом і сиром”. “Слуги їдять. Воїнам дозволили посидіти поряд….”, – обурилася нардепка.

скріншот

 

скріншот
скріншот

Ввечері 14 жовтня на скандал відреагував Андрій Єрмак, написавши у Фейсбуці, що ситуація з тим, що військовим не дали їжі – просто фейк та дно.

“Ну це вже абсурд, хлопці!

Ви розігнали найдивніший фейк в цьому році. Рік ще не закінчився, але вже можна підбивати підсумки вашої сюрреалістичної активності.

Придумати, що військовим на Донбасі не подали їжу, – це дно.

Все інше, що ви придумували та розганяли протягом цього року, навіть згадки не заслуговує у порівнянні з цим.

До речі, знаєте, з місць розташування наших військових на Донбасі увесь наш політикум виглядає як щось дуже нездорове. Ви робите битвою все що завгодно – в українському тилу.

Популярні новини зараз

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ зустрівся з МВГ, яка за останній час знищила ракету Х-101 та "шахед"

Показати ще

З фронту ваша активність виглядає особливо цинічною.

Дякую нашим захисникам і захисницям за цю чергову можливість відволіктися від абсурду політикуму і побачити справжнє, щирє. Те, заради чого ми всі й працюємо.

Україну на Донбасі видно найясніше”, – написав він.

 

На сайті Офісу президента дійсно опубліковані і інші фото, на яких видно, що їжа є і у військових та вони обідають разом з київською делегацією. Судячи зі всього, першими тарілки принесли Єрмаку та Зеленському, в цей час і було зроблене фото, яке викликало скандал у мережі.

https://www.president.gov.ua/

Нагадаємо,  Білорусь вручила українському послу ноту протесту через Указ Зеленського

Читайте також:

15 жовтня в історії: КДБ цианістим калієм вбиває Бандеру

У Києві на вулиці підрізали хлопця, який роздавав газети