В результаті ударів, завданих по Харкову російськими окупаційними військами в п’ятницю вранці, поранено 6 осіб.

Про це пише “Главред”.

“Сьогодні близько 8:00 ранку ворог здійснив ракетні обстріли м.Харків. Зафіксовано попадання в об’єкт промислової інфраструктури в Київському районі міста. На місці працюють всі екстрені служби. Попередньо, 6 осіб отримали поранення. Інформація про руйнування і постраждалих уточнюється”, – повідомив глава ОВА Олег Синєгубов в Telegram-каналі.

За його словами, минулої доби російські окупанти обстрілювали міста Куп’янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп’янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Богодухівському районі госпіталізовано 30-річного чоловіка з пораненням. У Куп’янському районі госпіталізовано 56-річну жінку та 58-річного чоловіка. Також в Куп’янську за медичною допомогою звернувся 55-річний чоловік, який отримав поранення напередодні.

Ракетний удар по Запоріжжю завдали російські військові, повідомив голова обласної Військової адміністрації Олександр Старух.

“Ворог атакує ракетами обласний центр”, – написав він у Telegram.

“В результаті ворожої атаки на території міста можуть залишитися уламки ракет. Не чіпайте, не підходьте близько, не фотографуйте. Ці частини боєприпасів вибухонебезпечні. Бережіть один одного”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомив в Telegram-каналі секретар міськради Анатолій Куртєв, попередньо від ворожих ударів постраждали житлові будинки та інфраструктура міста. “Детальна інформація про руйнування і постраждалих уточнюється”, – зазначив він.